
ЛЪКИ КОРЕКТ-ИЛИЯ БОЖИЛОВ работа
23 резултата
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,600 лв - 1,800 лв / месец (нето) от работодател
-
1,550 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,600 лв - 1,800 лв / месец (нето) от работодател
-
1,800 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,800 лв / месец (нето) от работодател
-
1,400 лв - 1,600 лв / месец (нето) от работодател
-
1,550 лв - 1,800 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,400 лв - 1,600 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,300 лв - 1,500 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
РАБОТНИЦИ ЗА СЛАДКАРСКИ ЦЕХ
1,500 ~ 1,700 лв / месец
Пълно описание
Изисквания:
- умение за работа в екип;
- добри комуникативни умения.
- спазва хигиенните и технологичните изисквания, свързани с производството на продукта.
- добро заплащане – стартово нето 1500 лева;
- дългосрочна заетост;
- много добри условия за работа;
Регистрация в МТСП 2324 / 27.07.2017 г.
Средна заплата за сектора
1,500 ~ 1,700 лв / месец
Посочена от работодателя
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Работници по производство на хлебни, сладкарски и тестени изделия
Bakers, pastry-cooks and confectionery makers make various kinds of bread, cakes, and other flour products, as well as handmade chocolate and sugar confectionery. Tasks include - (a) making bread, cakes, biscuits, pastries, pies and other flour products; (b) making handmade confectionery from mixtures of sugar, chocolate and other ingredients, using hand tools and some machines; (c) combining measured ingredients in bowls of mixing, blending or cooking machinery; (d) checking the quality of raw materials to ensure that standards and specifications are met; (e) applying glazes, icings or other toppings to baked goods, using spatulas or brushes; (f) checking the cleanliness of equipment and operation of premises before production runs to ensure compliance with occupational health and safety regulations; (g) monitoring oven temperatures and product appearance to determine baking times; (h) coordinating the forming, loading, baking, unloading, de-panning and cooling of batches of bread, rolls, pastry and confectionery products. Examples of the occupations classified here: - Baker - Chocolate maker - Confectioner - Pastry-cook Some related occupations classified elsewhere: - Cook - 5120 - Bakery products machine operator - 8160 - Bread production machine operator - 8160 - Chocolate production machine operator - 8160
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.