Работа Kitchen Manager в Слънчев бряг

4 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Хотел в к.к. Слънчев бряг търси да назначи Главен готвач в All Inclusive hotel 3* (300 легла) за сезон 2025. Изисквания към кандидатите: подходящо образ...

    14 Apr 2025 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Хотел в к.к. Слънчев бряг търси да назначи Главен готвач в All Inclusive hotel 3* (300 легла) за сезон 2025. Изисквания към кандидатите: подходящо образ...

    03 Apr 2025 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа Дистанционно интервю

    Нашият модерен хотел в Слънчев бряг търси Главен готвач с опит и визия – човек, който не само готви с майсторство, но и ръководи екип, съз...

    02 Apr 2025 Още...
  • icon 4,000 лв - 5,000 лв / месец (нето) от работодател

    icon Пълно работно време Постоянна работа Дистанционно интервю

    Хотел с капацитет 300 места на база изхранване на блок маса в Слънчев бряг търси Главен готвач с опит, който да организира и ръководи цялос...

    24 Mar 2025 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

Главен готвач All Inclusive хотел

ВАЯ ТУР EООД
location_on к.к. Слънчев бряг

icon 3,510 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа

Пълно описание


Хотел в к.к. Слънчев бряг търси да назначи Главен готвач в All Inclusive hotel 3* (300 легла) за сезон 2025. Изисквания към кандидатите:
  • подходящо образование или придобита професионална квалификация
  • опит на подобна позиция хотел минимум 3 години
  • опит в изхранване на гости на база ол инклузив с богато и разнообразно меню
  • създаване на меню съобразено с изискванията на пазара
  • създаване и обучение на екип
Задължения на кандидата:
  • организира, координира и контролира цялостната дейност в кухнята, изготвя графици за работа
  • участва във всички процеси за приготвяне на кухненска продукция
  • носи отговорност за качеството на приготвяната храна
  • следи за спазването на утвърдената технология за производство на готварска продукция и рецептите за състав, количество и качество на влаганите продукти
  • планира менюто съвместно с управителя и прави промени по него според заетостта на хотела и наличните сезонни продукти
  • следи за правилното и добро зареждане на блок масите в залата за хранене
  • контрол върху изпълнението на определените менюта от готвачите и кухненските работници
  • спазва изискванията и контролира процедурите
  • следи за правилното експлоатиране и поддържане на материалната и техническа база и за санитарно-хигиенното състояние на помещенията
  • отговаря за изготвяне на заявки за поръчка на продукти и стоки необходими за ресторанта
  • изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността
ПРЕДЛАГАМЕ
  • Трудов договор;
  • Коректно изплащане на възнаграждението;
  • Гъвкаво работно време;
  • Настаняване в хотела или транспортни разходи;
  • Възможност за целогодишна заетост;

Средна заплата за сектора


3,510 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за града изчислена от YOX

минимална

400 лв / месец

максимална

11,450 лв / месец


icon icon icon icon icon

Главен готвач/главна готвачка


Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.

Необходими основни умения

  • спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
  • съхранение на сурови храни
  • ръководене на служители
  • съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
  • използване на техники за приготвяне на храна
  • творческо мислене в областта на храните и напитките

Необходими основни знания

  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци
  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.