Работа Kitchen Manager в Слънчев бряг
4 нови обяви за работа
-
Хотел в к.к. Слънчев бряг търси да назначи Главен готвач в All Inclusive hotel 3* (300 легла) за сезон 2025. Изисквания към кандидатите: подходящо образ...
-
Хотел в к.к. Слънчев бряг търси да назначи Главен готвач в All Inclusive hotel 3* (300 легла) за сезон 2025. Изисквания към кандидатите: подходящо образ...
-
Нашият модерен хотел в Слънчев бряг търси Главен готвач с опит и визия – човек, който не само готви с майсторство, но и ръководи екип, съз...
-
4,000 лв - 5,000 лв / месец (нето) от работодател
Хотел с капацитет 300 места на база изхранване на блок маса в Слънчев бряг търси Главен готвач с опит, който да организира и ръководи цялос...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
- подходящо образование или придобита професионална квалификация
- опит на подобна позиция хотел минимум 3 години
- опит в изхранване на гости на база ол инклузив с богато и разнообразно меню
- създаване на меню съобразено с изискванията на пазара
- създаване и обучение на екип
- организира, координира и контролира цялостната дейност в кухнята, изготвя графици за работа
- участва във всички процеси за приготвяне на кухненска продукция
- носи отговорност за качеството на приготвяната храна
- следи за спазването на утвърдената технология за производство на готварска продукция и рецептите за състав, количество и качество на влаганите продукти
- планира менюто съвместно с управителя и прави промени по него според заетостта на хотела и наличните сезонни продукти
- следи за правилното и добро зареждане на блок масите в залата за хранене
- контрол върху изпълнението на определените менюта от готвачите и кухненските работници
- спазва изискванията и контролира процедурите
- следи за правилното експлоатиране и поддържане на материалната и техническа база и за санитарно-хигиенното състояние на помещенията
- отговаря за изготвяне на заявки за поръчка на продукти и стоки необходими за ресторанта
- изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността
- Трудов договор;
- Коректно изплащане на възнаграждението;
- Гъвкаво работно време;
- Настаняване в хотела или транспортни разходи;
- Възможност за целогодишна заетост;
Средна заплата за сектора
3,510 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.