Работа Kitchen Manager в Стара Загора
2 нови обяви за работа
-
Си Би Ес маркет търси да назанaчи главен готвач с опит. Задължения и отговорности: изготвяне на меню за деня приготвяне на готвени ястия,...
-
2,500 лв / месец (нето) от работодател
Национална верига зaведения за бързо хранене набира кандидати за работа /целогодишна/ като ГЛАВЕН ГОТВАЧ за обект в гр. Стара Загора! Изи...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Главен готвач
Пълно описание
Задължения и отговорности:
- изготвяне на меню за деня
- приготвяне на готвени ястия, скара, салати, аламинути, десерти
- отговаря за качеството на предлаганите продукти
- отговаря и следи за правилното съхранение и срок на годност на продуктите и готовата продукция
- попълва и води документация, съгласно изискванията
- спазва санитарно-хигиенните условия и изисквания за работа
- участва в почистването на оборудването
- дисциплинираност и чувство за отговорност
Ние ти предлагаме:
- стартово брутно трудово възнаграждение - 2320лв.
- 200лв. под формата на ваучери за храна
- специално за рождения ти ден – 50лв. подарък
- редовно и навременно получаване на заплащането
- постоянна и сигурна заетост
Средна заплата за сектора
2,710 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.