Собственикът е много изнервен млад човек, но като цяло много държи на хигиена и качество.
Обаче СЕ Е ВМАНИАЧИЛ да следи работниците си с камери и постоянно ги следи и подслушва на камерите в пекарните (което не знам дали е много законно). Работното време е от 5 до 13:30, но НЕГЛАСНО трябва да си там в 4:00 и за да изчистиш както трябва не можеш никога да си тръгнеш в 13:30, защото искат закуските да седят на витрината до 13:30, а след това има миене на витрина, под, оправяне на старите закуски и т.н...Отделно, ако не можеш да продадеш старите закуски ти ги спират от БОНУСА, който в началото, когато започваш работа ти обещават като заплата, а после се оказва, че ще ти го дадат САМО ако си направил гоооолеми обороти, за които ти не можеш да направиш нищо повече, ако не си на хубаво място , където минават много хора...
Не бавят заплатите, макар и да не дават това, за което сте се разбрали в началото. Локация, стабилност и част от колегите
Нервност, капризи, претенции НАД ДОПУСТИМОТО, за да се работи нормално и спокойно... Постоянното следене също изнервя!
НЕ ВСИЧКИ СА КРАДЦИ, но явно собственика мисли така...