Работа Шеф Готвач в Чепеларе
1 нови обяви за работа
-
Търсим Главен/на готвач/ка Зaдължения: Ежедневно приготвяне на храна ; Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктит...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Главен/на готвач/ка столово хранене
Пълно описание
Зaдължения:
- Ежедневно приготвяне на храна ;
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите;
- Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място;
- Правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята;
- Спазва Правилника за вътрешния и безопасен ред на работа;
- Съставя меню и изготвя калкулации.
- Опит като главен готвач минимум 1 година;
- Задълбочени познания във Българската и Европейската кухня;
- Умение за работа в екип;
- Енергичност;
- Организираност;
- Мотивация за работа.
- Трудов договор;
- Годишна отпуска;
- Атрактивно и редовно заплащане;
- Работа в млад екип в динамична среда.
Средна заплата за сектора
2,600 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за страната изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.