Работа Управител Сладкарница в Плевен
1 нови обяви за работа
-
2,330 лв / месец (нето) от работодател
Dodo Pizza България Международна верига пицарии с над 1100 ресторанта в 20 държави кани в своя отбор Управител на ресторант за бързо хранене. Ра...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Международна верига пицарии с над 1100 ресторанта в 20 държави кани в своя отбор Управител на ресторант за бързо хранене. Растете заедно с нас на място, където всеки е важен.
В Додо Пица има всичко, което е важно:
- 2800 лева бруто + 200 лева ваучери за храна
- Гъвкаво работно време
- Бонусна система
- Всички дължими по българското законодателство вноски за социално осигуряване
- Платено обучение в Стара Загора или Плевен и бързо развитие
- Мега яка приятелска и подкрепяща работна атмосфера
- Осигурени безплатни храна и униформа
- Ежедневна отстъпка на цялото меню
- Без глоби за грешки
- Изисква се предишен опит като управител в международна верига за бързо хранене
Какво правят нашите управители:
- Ръководят екипа
- Следят за качествено обслужване и безопасност
- Оптимизират процеси и координират с ръководството.
- Поддържат ред в кухнята
- Приемат продукти от доставчици
Данните, предоставени от Вас, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и гарантираме конфиденциалност на Вашата кандидатура.
Средна заплата за сектора
2,330 лв / месец
Посочена от работодателя
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.