Работа Треньор в Плевен
1 нови обяви за работа
-
"Роко Бароко" ООД търси: Транжор в предприятие за мелене и разфасоване на месо - намиращо се в гр.Плевен, ж.к.Дружба до бл.422 ОТГОВОРНОСТИ: ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Транжор
Пълно описание
ОТГОВОРНОСТИ:
- Спазване на хигиенни и технологични изисквания свързани с производството.
- Работа с производствени машини.
- Отговаря за качеството на произведените продукти.
- Средно образование.
- Опитът в сферата на производството ще се счита за предимство.
- Умения за работа в екип, организираност, отговорност.
- Коректност в трудовите отношения.
- Атрактивно и редовно заплащане.
- Възможност за развитие.
- Постоянен трудов договор.
- Работно облекло.
Средна заплата за сектора
1,680 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
550 лв / месец
7,950 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Разфасофчик на месо
Разфасофчиците на месо разфасоват трупове на животни на големи и по-малки части, предназначени за по-нататъшна преработка. Те отстраняват костите от предварително обработени трупове на животни, ръчно или чрез машини.
Необходими основни умения
- поддържане на оборудване за рязане
- понасяне на силни миризми
- осигуряване на хигиенни условия
- боравене с оборудване за рязане
- осигуряване на охлаждане на храната по веригата на доставки
- отбелязване на разлики в цветовете
Необходими основни знания
- документация за производството на месо
- традиции и обичаи при разделянето на месото
- традиции и обичаи по отношение на клането на животни
- животинска анатомия за целите на производството на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.