Работа Сервитьор В Ресторант в Бургас
1 нови обяви за работа
-
Търсим мотивиран и отговорен СЕРВИТЬОР/КА за работа в ресторант към хотел. Ако имате желание да работите в динамична среда, обичате да об...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
СЕРВИТЬОР/КА
Пълно описание
Вашите основни задачи ще бъдат:
- Посрещане и обслужване на гости в ресторанта
- Приемане и поднасяне на поръчки
- Поддържане на чистота и ред в работната зона
- Работа в съответствие със стандартите на хотела
- Усмихнато и приветливо отношение към гостите
- Отговорност, бързина и желание за работа
- Умение за работа в екип
- Опит на подобна позиция е предимство, но не е задължителен
- Владеене на английски език е плюс
- Конкурентно възнаграждение + бакшиши
- Трудов договор и осигуровки
- Работа на смени в утвърден хотел
- Осигурено хранене и униформа
- Сплотен екип и приятна работна атмосфера
- Възможности за професионално развитие
Тази позиция се предлага с посредничеството на AVENTA - агенция за подбор на персонал с No:3389 от 31.08.2022г. на разрешение за посредничество. Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с нас на посочените в профила контакти.
Средна заплата за сектора
1,220 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.