Работа Салонен Управител На Ресторант в Пловдив
2 нови обяви за работа
-
2,500 лв - 3,500 лв / месец (нето) от работодател
Ton Bonbon - Taste The Fun e концепция за забавление и семейни празници. Комплексът рaзполага: Ресторант за семейни вечери и различни семейни празни...
-
2,330 лв / месец (нето) от работодател
Dodo Pizza България Международна верига пицарии с над 1100 ресторанта в 20 държави кани в своя отбор Управител на ресторант за бързо хранене. Ра...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
САЛОНЕН УПРАВИТЕЛ НА РЕСТОРАНТ С ДЕТСКИ ЦЕНТЪР
2,500 лв ~ 3,500 лв / месец
Пълно описание
За попълване на екипа ни търсим:
САЛОНЕН УПРАВИТЕЛ
Салонният управител отговаря за оперативната работа на управляваната от него смяна и организираните за деня тържества. Осигурява позитивна атмосфера и висококачествена грижа за клиента.
Основни отговорности:
- Приема резервации, организира събитията в обекта, организира всички външни услуги свързани с резервациите. Познава, предлага и продава предлаганите услуги от декораторския екип и сладкарската ни работилница. Участва и координира в монтаж и демонтаж на украси по различни поводи. Координира всички организирани събития за деня.
- Познава в детайли и контролира процесите в обекта.
- Познава работата в кухнята, всички рецепти и стандарти. Запознат е в детайли с работата на всяка позиция в ресторанта. Организира и участва в разработване на меню, рецептурни карти, създаване на номеклатура и въвеждане на стоки и продукти. Организира инвентаризации на стока - бар, кухня и посуда.
- Отговаря за подбора и ефективното въвеждащо обучение на нов персонал. Изготвя графици на работните смени.
- Отговорен е за правилното обучение на служителите в ресторанта и осигурява редовни тренировки на персонала, ежедневни оперативки и разпределение на екипа.
- Следи и отговаря за изрядността на документацията в обекта.
- Опит в ресторантьорството или организирането на събития на ръководна длъжност минимум 2 години. Работата е интензивна и с голям обем и човек без организаторски опит трудно би се справил.
- Желание за развитие.
- Компютърна грамотност.
- Ориентация към клиента, лидер, умение за работа в екип, комуникационни умения, устойчивост на стресови ситуации, умения за планиране, организираност и внимание към детайла.
- В ежедневната работа си взаимодейства със сервитьори, бармани, главен готвач, готвачи, хигиенисти, доставчици, сладкари, декоратори, колеги салонни управители, аниматори, администрация, доставчици на стоки и услуги.
- Отлично заплащане, обвързано с резултатите при точни и ясни критерии. Основна заплата плюс процент от реализирани събития.
- Работа на смени - 10-17 часа, 17-23 часа, 10-21 часа, 12-23 часа.
- Работа в професионална среда при осигуряване на висок клас услуга.
Средна заплата за сектора
2,500 лв ~ 3,500 лв / месец
Посочена от работодателя
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.