Работа Работник В Месопреработвателно Предприятие в София
2 нови обяви за работа
-
1,940 лв - 2,730 лв / месец (нето) от работодател
"HR-Consultant" специализира в сферата нa човешките ресурси и услугите по подбор на персонал.За района на ж.к. Обеля гр. София, търсим да назначим...
-
1,780 лв / месец (нето) от работодател
ТРАНЖОР за магазин BILLA - гр. София Сердика Център Сигурни сме, че ни познаваш и все пак да ти се предстaвим накратко: Ние, BILLA, сме една от на...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Компанията предлага: от 2000лв. До 3000лв. ЧИСТО! 5 дневна работна седмица Реални осигуровки върху цялата заплата Работно време 08:00ч до 17:00ч Отлични условия на работа
Вашите отговорности:
- Транжиране на месо (пилешко, пуешко)
- Сходен опит
- Предлага се обучение на млади и енергични хора с видим потенциал
- Средно образование
Средна заплата за сектора
1,940 лв ~ 2,730 лв / месец
Посочена от работодателя
550 лв / месец
7,950 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Разфасофчик на месо
Разфасофчиците на месо разфасоват трупове на животни на големи и по-малки части, предназначени за по-нататъшна преработка. Те отстраняват костите от предварително обработени трупове на животни, ръчно или чрез машини.
Необходими основни умения
- поддържане на оборудване за рязане
- понасяне на силни миризми
- осигуряване на хигиенни условия
- боравене с оборудване за рязане
- осигуряване на охлаждане на храната по веригата на доставки
- отбелязване на разлики в цветовете
Необходими основни знания
- документация за производството на месо
- традиции и обичаи при разделянето на месото
- традиции и обичаи по отношение на клането на животни
- животинска анатомия за целите на производството на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.