Работа Пчелар
5 нови обяви за работа
-
1,160 лв - 1,860 лв / месец (нето) от работодател
Производство на хляб и хлебни изделия.Работи се със съвременни машини.Смянатa е от 4-5 човека,2 дни работа ,2 дни почивка.Работният ден запо...
-
Пекарна Met Bread в кв. Драгалевци, ул. Пaпрат 6В увеличава своя екип и търси мотивирани хора с опит в сферата на хлебарството. Приготвяме всек...
-
1,570 лв / месец (нето) от работодател
ПЕКАР за магазин BILLA - гр. София, жк ХЛАДИЛНИКА Сигурни сме, че ни познаваш и все пак да ти се предстaвим накратко: Ние, BILLA, сме една от най-д...
-
Пекар в цех за производство на хлебчета и соленки. Рaбота на дневни смени. Социални придобивки: Ваучери за храна 200лв, Карта за всички лини...
-
1,940 лв / месец (нето) от работодател
Cafe MaBaker e символ на качество и техника в изработкaта и визията на сладкарски и пекарски изделия. Всички продукти от портфолиото се произве...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ХЛЕБАР/ПЕКАР
1,160 лв ~ 1,860 лв / месец
Пълно описание
Средна заплата за сектора
1,160 лв ~ 1,860 лв / месец
Посочена от работодателя
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Пекар/пекарка
Пекарите произвеждат широк набор от видове хляб, сладкарски изделия и други тестени изделия. Те извършват всички процеси от получаването и съхранението на суровините, подготовката им за хлебопроизводство, претеглянето и смесването на съставките в тесто до извършването на проверка. Настройват фурните така, че да изпекат продуктите при подходяща температура и за предвиденото време.
Необходими основни умения
- наблюдаване на съоръжения за разтоварване на брашно
- поддържане на оборудване за рязане
- осигуряване на хигиенни условия
- полагане на грижи за външния вид на храните
- наблюдаване на машинните дейности
- съхранение на сурови храни
Необходими основни знания
- сръчност
- принципи за безопасност на храните
- съставки на пекарски изделия
- финансов капацитет
- хранително-вкусова промишленост
- методи за производство на пекарски изделия
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.