Работа Помощен Персонал В Кухня в Плевен
1 нови обяви за работа
-
Верига заведения за бързо хранене „Зaвоя” – Плевен вече повече от 20 години дава на своите клиенти качество и много усмивки! За един от о...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
За един от обектите ни, намиращ се на ул. Гренадирска, търсим да назначим помощник-готвач.
Задължения:
- Извършване на манипулации като рязане, белене, миене и подготовка на хранителните продукти
- Работа с конвектомат, скара и други кухненски уреди
- Помощ при приготвянето на готовите ястия
- Приемане и подреждане на стоката в склада
- Лична хигиена и хигиена на работното място
- Средно образование;
- Енергичност, организираност и позитивизъм;
- Отговорност, комуникативност и желание за работа в екип;
- Инициативност и стремеж към постигане на максимално добри резултати;
- Желание за научаване на нови неща;
- Лоялност и готовност за поемане на дългосрочен ангажимент;
- Умения за работа в екип
- 8-часови работни смени по график.
- Трудов договор
- Мотивиращо възнаграждение.
- Платен годишен отпуск
- Отлични условия на труд
- Социални придобивки
Средна заплата за сектора
1,080 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
250 лв / месец
5,250 лв / месец
Кухненски помощник/кухненска помощничка
Кухненските помощници помагат в подготовката на храна и почистването на кухнята.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- следене на пристигането на заявени кухненски стоки
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- следене на равнището на запасите
- спазване на стандартните размери на порция
- използване на техники за приготвяне на храна
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.