![Лого на CEMCO Лого на CEMCO](https://cdn.yox.bg/webp/120/images/43dd587a-aa83-4f61-84fd-f33a3954cdcd/лого-на-цемко-eоод.png)
ЦЕМКО EООД
CEMCO работа
2 резултата
-
-
2,000 лв - 2,200 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Помощник-кухня
Пълно описание
Кухнята е нова и модерно оборудвана. Разполaга с кухненски робот, зеленчукорезачка и други уреди, които улесняват работата.
Вашите отговорности:
- Подготвя заготовки;
- Правилното съхранение на продуктите и заготовките
- Поддържа отлична хигиена в кухнята и складовите помещения
- Следи за правилна експлоатация на кухненското оборудване и безопасната работа
- Отговорност към работния процес
- Желание за работа
- Умение за работа в екип
- Поддържане висока хигиена на работото място
- Oпит в кухня (приготвяне на заготовки, миене, почистване);
- Работно време от Понеделник до Петък (7:30- 16:30ч.)
- Почивка за всички официални празници;
- Конкурентно и навременно възнаграждение;
- Коректни и дългосрочни трудови отношения;
- Отлични условия на труд.
Мнения и оценки от служители
Кухненски помощник/кухненска помощничка
Кухненските помощници помагат в подготовката на храна и почистването на кухнята.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- следене на пристигането на заявени кухненски стоки
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- следене на равнището на запасите
- спазване на стандартните размери на порция
- използване на техники за приготвяне на храна
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.