
ТИДИЕМ ПЛАСТ работа
8 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
СЕРВИТЬОРИ
Пълно описание
Отговорности:
- Посрещане и настаняване на клиентите в ресторанта.
- Приемане на поръчки и предаването им към кухнята.
- Поднасяне на храни и напитки на клиентите.
- Осигуряване на приятна и комфортна обстановка за всички гости.
- Поддържане на чистота и ред на работното място.
- Работа в екип за успешно изпълнение на дневните задачи.
Изисквания и квалификации:
- Предишен опит на позиция сервитьор е предимство.
- Отлични комуникативни умения и умение за работа с клиенти.
- Умение за работа под напрежение и в динамична среда.
- Желание за учене и развитие в обстановка на отвореност и екипност.
- Добро владеене на български език; владеенето на чужд език е предимство.
Какво предлагаме:
- Конкурентно възнаграждение.
- Гъвкаво работно време.
- Възможност за професионално развитие.
- Работа в сплотен и мотивиран екип.
- Уникална атмосфера и възможност да станете част от екипа на най-новия и модерен ресторант във Враца.
Присъединете се към нашето семейство и нека заедно създадем незабравими моменти за нашите гости! Очакваме вашите кандидатури с нетърпение.
Моля, кандидатствайте като изпратите автобиография; на място на адрес: гр.Враца, бул. "Мито Орозов" 46 или на телефон 0893 488 664 - Димитър Димитров Всички данни ще бъдат третирани в съответствие със ЗЗЛД. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Мнения и оценки от служители
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.