НИКОН-НК EООД
ДАР работа
7 резултата
-
1,750 лв / месец (нето) от работодател
-
1,650 лв - 1,900 лв / месец (нето) от работодател
-
1,555 лв - 1,755 лв / месец (нето) от работодател
-
-
1,455 лв - 1,556 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Обслужващ магазин, мърчандайзер кулинарен щанд
1,750 лв / месец
Пълно описание
‚ДАР“ е българска търговска верига, която стопанисва 12 супермаркета в град София. Нашата философия е да сме в близост до дома на нашите клиенти, да им предлагаме прясна и качествена храна и любимия и предпочитан от тях асортимент. Хората, които работят при нас, се чувстват сигурни и удовлетворени от професионалния си избор и преобладаваща част от тях са част от екипа ни повече от 10 години. Стремежът ни като работодател е да имаме персонално отношение към всеки от служителите ни, като се стремим да насърчаваме личното им развитие и професионално израстване. Чувствайте се поканени да се присъедините към нашия екип на позиция -Обслужващ магазин, мърчандайзер кулинарен щанд.
Като служител при нас, от теб ще очакваме:
- Приготвяне/изпичане или пържене продукцията на Кулинарния щанд, като се спазват установените порции, технологии, рецепти, асортимент, качествените и количествените показатели на влаганите продукти при приготвяне на готварската продукция с цел постигане на оптимално качество на приготвената храна, установените стандарти за подредба и излагане;
- Изложената продукция следва да бъде етикитирана и в отличен търговски вид. От изключителна важност е следенето на срокове и своевременното уведомяване за наближаващи изтичащи срокове на годност;
- Обучение на новопостъпилите служители на сектора за работа с техниката на щанда и за начина на изпичане на продукцията;
- Обслужване клиентите на веригата на високо ниво съобразено с нашите стандарти;
- Коректност при работата със стоките - зареждане, правилно етикетиране и следене сроковете на годност;
- Грижа за хигиената на работното място, за да бъде по-приветливо за всички;
- Работа в екип и целенасочени действия за постигане на поставените цели.
Ако ти:
- Си лъчезарен и приветлив;
- Си отговорен и лоялен;
- Обичаш динамиката и работата с хора;
- Имаш предишен опит в сферата на бързооборотните стоки;
- И искаш да продължаваш да се развиваш в тази насока.
- Коректни трудови взаимоотношения;
- Интензивно въвеждащо обучение и последващи нужни такива;
- Гарантиран ръст на работната заплата: стартово - 2255 лв. бруто, след шест месеца – 2384 лв. бруто, след първата година - 2448 лв. бруто и след втората година - 2577 лв. бруто.
- Ваучери за храна в размер на 200лв.
- Платен годишен отпуск в размер на 21 дни;
- Достъпна бонус система;
- Карти „MultiSport“ и „Coolfit“ на преференциални цени
- Допълнително здравно осигуряване
- Карта за отстъпки във всички обекти на ТВ ДАР
- Допълнителен ден отпуск за личен празник
- Ежедневна грижа за служителите
- 600лв премия по програма доведи приятел
- Бонусна схема – с нея можете реално да увеличите трудовото си възнаграждение в зависимост от постигнатите лични и екипни резултати.
Средна заплата за сектора
1,750 лв / месец
Посочена от работодателя
300 лв / месец
3,300 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Работник/работничка, хранителни услуги
Работниците по хранителни услуги приготвят храна и обслужват клиенти. Те приготвят обикновени ястия, които се използват в заведения за хранене, например ресторанти, кафенета, хотели, болници, като гарантират, че дейностите за приготвяне на храната протичат гладко и ефикасно.
Необходими основни умения
- следване на процедури за контрол на опасни за здравето вещества
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- използване на различни комуникационни канали
- преглеждане и оценяване на спецификациите на хранителните продукти
- почистване на кухненско оборудване
Необходими основни знания
- болести с хранителен произход
- законодателство в областта на храните
- хранителни алергии
- консервиране на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.