МАМИ-ХЕЛП работа
7 резултата
-
-
1,500 лв - 1,600 лв / месец (нето) от работодател
-
800 лв - 1,000 лв / месец (нето) от работодател
-
1,600 лв - 1,800 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Сервитьор/ка
Пълно описание
Малък и уютен ресторант търси да назначи сервитьор на пълен работен ден.
Описание на работата:
8-часов работен ден.
Работа на две смени: Първа смяна: от 8:30 до 16:30 ч. Втора смяна: от 16:00 до 00:30 ч. Шестдневна работна седмица.
Предлагаме:
Заплащане: 40 лв/ден плюс 4% от личния стокооборот. Нетна заплата.
Изисквания към кандидатите:
Опит като сервитьор е предимство. Усмихнато и любезно отношение към клиентите. Умение за работа в екип. Ако сте отговорни, енергични и с желание за работа в приятна среда, изпратете ни вашата автобиография, или се свържете с нас на телефон 0893 553 477.
Очакваме ви!
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.