
КЛУБ 35 EООД
Club 35 работа
6 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ПРОДАВАЧ - СЛАДОЛЕДЕНА ВИТРИНА
Пълно описание
ПРОДАВАЧ - СЛАДОЛЕДЕНА ВИТРИНА
Нашето предложение към Вас:
- Заплащане над конкурентното в сферата на ресторантьорството.
- Обучение, стартиращо от първия работен ден.
- Много добри условия на труд в млад, енергичен и амбициозен екип.
- Сезонен ангажимент за летния период.
- Гъвкаво работно време.
- Работа в престижна фирма с изградени стандарти на взаимоотношения,
- Работа, подходяща и за студенти.
- Работно място – локация – пешеходна зона „Витошка“ – гр.София.
- Осъществява продажби на сладолед;
- Постига заложените продажбени цели;
- Високи умения в презентиране на асортиментът от сладоледена продукция.
- Поддържане на високо ниво на хигиена и чистота на работното място (изрядна витрина и допълнителни компоненти към нея);
- Поддържане на високо ниво на лична хигиена, приветлив и позитивен външен вид;
- Завършено средно образование.
- Лъчезарност и желание за работа с клиенти;
- Предишен опит – не е необходим.
- Комуникативност и умение за работа в екип;
- Ориентираност към постигане на високи резултати;
- За повече информация може да позвъните на телефон 0888 06 00 10 или да ни посетите на адрес: гр.София, ж.к.Студентски град, ул. Йордан Йосифов 16, до бл.35.
Работник/работничка, хранителни услуги
Работниците по хранителни услуги приготвят храна и обслужват клиенти. Те приготвят обикновени ястия, които се използват в заведения за хранене, например ресторанти, кафенета, хотели, болници, като гарантират, че дейностите за приготвяне на храната протичат гладко и ефикасно.
Необходими основни умения
- следване на процедури за контрол на опасни за здравето вещества
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- използване на различни комуникационни канали
- преглеждане и оценяване на спецификациите на хранителните продукти
- почистване на кухненско оборудване
Необходими основни знания
- болести с хранителен произход
- законодателство в областта на храните
- хранителни алергии
- консервиране на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.