
ИНВЕСТ-БГ EООД
Chochko работа
2 резултата
-
-
1,700 лв - 2,000 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Управител на сладкарница
Пълно описание
Ние предлагаме:
- Ключова роля в управлението и развитието на сладкарницата
- Възможност за бизнес развитие
- Приятелска работна атмосфера и екип с усмивка
- Канкурентно възнаграждение и стимулиращи бонуси ,обвързани с резултатите.
Вашите отговорности:
- Организация на ежедневната работа в сладкарницата
- Комуникация с клиентите и осигуряване на персонално обслужване
- Управление на поръчки и наличности
- Подобряване на предлаганите продукти и услуги
Какво очакваме от вас?
- Опит в управлението на заведение или търговски обект е предимство
- Отлични комуникационни умения и позитивна енергия
- Организираност и способност за самостоятелна работа
- Креативност и желание за принос към развитието на сладкарницата.
- Любов към сладките изкушения и добрия вкус
Ако се виждате като лице на нашата сладкарница и искате да станете част от нашия управленски екип,изпратете ни вашата автобиография. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност.
Мнения и оценки от служители
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.