
ИВТОН 18 работа
1 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
КАСИЕР СТОЛОВО ХРАНЕНЕ
Пълно описание
ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ:
- Директно обслужване на кленти;
- Приема поръчки от клиенти;
- Работа със специализирана програма; MISTRAL
- Приемане, съхранение и предаване на парични средства;
- Да сте позитивна личност;
- Да умеете да работите в екип;
- Да притежавате аналитично мислене и добра работа с цифри и парични средства;
- Да сте комуникативни и отговорни;
- Да имате стаж - минимум 1 год.;
- Да можете да пишете на клавиатура ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- Динамична и мотивираща работна среда;
- Атрактивно заплащане
- Осигуровките се поемат изцяло от работодателя
- Осем часа работeн ден
- Осигурена храна на обяд
- Заплащане всеки петък
Работник/работничка, хранителни услуги
Работниците по хранителни услуги приготвят храна и обслужват клиенти. Те приготвят обикновени ястия, които се използват в заведения за хранене, например ресторанти, кафенета, хотели, болници, като гарантират, че дейностите за приготвяне на храната протичат гладко и ефикасно.
Необходими основни умения
- следване на процедури за контрол на опасни за здравето вещества
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- използване на различни комуникационни канали
- преглеждане и оценяване на спецификациите на хранителните продукти
- почистване на кухненско оборудване
Необходими основни знания
- болести с хранителен произход
- законодателство в областта на храните
- хранителни алергии
- консервиране на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.