
АЛБЕНА работа
8 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
УПРАВИТЕЛ РЕСТОРАНТ
Пълно описание
К.к.Албена търси отговорен професионалист за позицията F & B Мениджър.
Основни задължения и отговорности:
- Планира, организира, координира и контролира цялостната дейност в ресторанта;
- Следи за нивото на обслужване и хигиената в ресторанта;
- Следи за спазването на финансовата дисциплина в ресторанта;
- Следи за спазването на утвърдените технологии за приготвяне на кухненската продукция и обслужването в ресторанта;
- Следи за правилното приемане, предаване и съхранение на всички стокови запаси;
- Планира и контролира производителността на персонала в обекта;
- Контролира подготовката на бюфетите за закуска, обяд и вечеря;
- Поддържа добър контакт и връзка с туроператорските фирми, доставчици, търговски представители;
- Управителят е материално-отговорно лице и носи отговорност във връзка с опазването на повереното му имущество, липси и щети;
- Създава организация по контрола на изхранването на туристите в обекта.
- Висше образование със специалност в областта на туризма ;
- Стаж по специалността, опит като ОТЗ или зам. управител на ресторант;
- Владеене на чужд език,втори чужд език се счита за предимство;
- Добра компютърна грамотност ;
- Способност да обучава, мотивира, оценява и да определя приоритети;
- Ръководни умения, умение за работа с клиенти, комуникативност.
- Професионално развитие във фирмата;
- Осигурен транспорт и/или настаняване.
- Документите ще се разглеждат при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.