Работа Обезкостител във Варна
3 нови обяви за работа
-
Х-л "Арена Мар" к.к Златни пясъци търси да нaзначи транжор. Хотелът работи на база на изхранване All inclusive. Изисквания към кандидатите: опит...
-
"Залива 47 - СП" АД е с повече от 30 години опит в организациятa и реализацията на болнично и столово хранене. Дружеството ни търси да назначи...
-
1,940 лв - 2,330 лв / месец (нето) от работодател
Фирма Жар ЕООД търси да назнaчи транжор на пилешко месо Не е необходим опит , предлагаме обучение Подходящ за мъже и жени Ние предлагаме ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ТРАНЖОР
Пълно описание
Хотелът работи на база на изхранване All inclusive.
Изисквания към кандидатите:
- опит минимум 2 години
- да познават технологията на приготвяне на кулинарната продукция
- умения за работа в екип
Средна заплата за сектора
1,450 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
550 лв / месец
7,950 лв / месец
Разфасофчик на месо
Разфасофчиците на месо разфасоват трупове на животни на големи и по-малки части, предназначени за по-нататъшна преработка. Те отстраняват костите от предварително обработени трупове на животни, ръчно или чрез машини.
Необходими основни умения
- поддържане на оборудване за рязане
- понасяне на силни миризми
- осигуряване на хигиенни условия
- боравене с оборудване за рязане
- осигуряване на охлаждане на храната по веригата на доставки
- отбелязване на разлики в цветовете
Необходими основни знания
- документация за производството на месо
- традиции и обичаи при разделянето на месото
- традиции и обичаи по отношение на клането на животни
- животинска анатомия за целите на производството на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.