Работа Месар в Пазарджик
1 нови обяви за работа
-
Фирма „МИО” ООД е специализирана в производството на хляб и хлебни изделия вече над 30 години. Хлябовете с марка „МИО” са замесени по тр...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
МЕСАЧ НА ХЛЯБ
Пълно описание
МЕСАЧ НА ХЛЯБ
Задължения и отговорности:
- спазва изискванията за работа и безопасност в производството;
- следи за изпълнение на поставените задачи;
- спазва технологичните изисквания при замесване на хляба.
- Отлично атрактивно и мотивиращо възнаграждение;
- Работа на трудов договор;
- Коректност в трудово-правните взаимоотношения;
Ако смятате, че нашето предложение е точно за Вас, изпратете автобиографията си или заповядайте за подаване на документи на адрес гр. Пазарджик, ул."Димчо Дебелянов" №11.
Средна заплата за сектора
1,200 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Пекар/пекарка
Пекарите произвеждат широк набор от видове хляб, сладкарски изделия и други тестени изделия. Те извършват всички процеси от получаването и съхранението на суровините, подготовката им за хлебопроизводство, претеглянето и смесването на съставките в тесто до извършването на проверка. Настройват фурните така, че да изпекат продуктите при подходяща температура и за предвиденото време.
Необходими основни умения
- наблюдаване на съоръжения за разтоварване на брашно
- поддържане на оборудване за рязане
- осигуряване на хигиенни условия
- полагане на грижи за външния вид на храните
- наблюдаване на машинните дейности
- съхранение на сурови храни
Необходими основни знания
- сръчност
- принципи за безопасност на храните
- съставки на пекарски изделия
- финансов капацитет
- хранително-вкусова промишленост
- методи за производство на пекарски изделия
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.