Работа Кухненски Персонал във Велико Търново
1 нови обяви за работа
-
"ЛФС" ЕООД е успешна и динамична компания в облaстта на корпоративния кетъринг, ученическото, болничното и столово хранене. За нуждите др...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Основни функции и задължения:
- Спазва рецептите, калкулациите и стандартите за качество на предлаганите ястия;
- Следи ежедневно качеството на произведените ястия;
- Спазва добрите хигиенни и производствени практики и ги прилага при производството на ястията;
- Други текущи задачи, свързани с дейността.
- Трудов договор;
- Ваучери за храна;
- Храна на работното място;
- Динамичен екип;
- Въвеждащо и последващо обучение във фирмени стандарти и правила;
Вашата кандидатура ще бъде разгледана при пълна конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати, отговарящи на посочените изискавния, ще бъдат поканени на интервю. Уведомяваме Ви, че данните, които ни предоставяте, са лични по смисъла на ЗЗЛД и всички кандидати ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност.
Средна заплата за сектора
1,070 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
250 лв / месец
5,250 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Кухненски помощник/кухненска помощничка
Кухненските помощници помагат в подготовката на храна и почистването на кухнята.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- следене на пристигането на заявени кухненски стоки
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- следене на равнището на запасите
- спазване на стандартните размери на порция
- използване на техники за приготвяне на храна
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.