Работа Заместник Главен Готвач във Велинград
1 нови обяви за работа
-
Хотел Спа Клуб Бор 4* - Велинград търси да назначи заместник главен готвач. Изисквания и отговорности за заемане на длъжността: Подготов...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ЗАМЕСТНИК ГЛАВЕН ГОТВАЧ
Пълно описание
Изисквания и отговорности за заемане на длъжността:
- Подготовка на ястия за блок маса и сет меню;
- Отговаря за правилната експлоатация на инвентара на кухнята и ресторанта;
- Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място;
- Спазва правилника за вътрешния ред.
- Атрактивно заплащане;
- Трудов договор и осигуровки;
- Отлични условия за работа;
- Осигуряваме работно облекло и изхранване;
- Възможност за настаняване в хотела;
Ако проявявате интерес, изпратете своето CV и актуална снимка. С одобрените по документи кандидати ще се свържем за насрочване дата за интервю.
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специалната защита по смисъла на ЗЗЛД. Фирмата се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма, освен за целите на настоящия подбор.
Средна заплата за сектора
3,120 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.