Работа в Павел баня

1 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа Подходяща и за студенти Подходяща и за кандидати с малък или без опит

    В сърцето на България, в града нa минералните извори - Павел баня, хотел Атмосфера е олицетворение на простор, свободен дух и елегантност. ...

    05 Apr 2024 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

КИНЕЗИТЕРАПЕВТ - РЕХАБИЛИТАТОР /ФИЗИОТЕРАПИЯ/

ХБ ХОЛИДЕЙ ООД
location_on гр. Павел баня

icon 1,480 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа
  • Подходяща и за студенти
  • Подходяща и за кандидати с малък или без опит

Пълно описание


В сърцето на България, в града нa минералните извори - Павел баня, хотел Атмосфера е олицетворение на простор, свободен дух и елегантност. Капката в нашата "Атмосфера" е уникалният Балнео и СПА център, предлагащ широка гама от процедури.

ОБЯВЯВАМЕ СВОБОДНА ПОЗИЦИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА: КИНЕЗИТЕРАПЕВТ - РЕХАБИЛИТАТОР /ФИЗИОТЕРАПИЯ/

ОСНОВНИ ОТГОВОРНОСТИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

Изисквания:

1. Препоръчителен трудов опит по специалността в Медикъл СПА или СПА център ще се счита за предимство; 2. Английски език или друг чужд език ще се счита за предимство; 3. Умения за водене на гимнастика се считат за предимство; 4. Желание за работа и професионално развитие; 5. Любезно отношение към пациентите; 6. Умение за работа в екип и с клиенти.

Отговорности:

1. Изпълнява зададените терапевтични програми и спа процедури; 2. Предлага промоции и активности свързани с дейността на СПА центъра; 3. Работа с физиотерапевтично оборудване; 4. Следи с точност и попълва в съответствие с указанията, необходимите документи; 5. Следи за спазване на санитарно-хигиенните изисквания и за сигурността на гостите; 6. Проучва мнението на гостите за удовлетвореността им от обслужването;

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

  • Целогодишна заетост;
  • Сърдечно посрещане в нашия екип;
  • Трудов договор;
  • Сигурност на работното място, безопасна и комфортна работна среда;
  • Фирмено обучение;
  • Осигурен транспорт или квартира, храна по време на работа;
  • Униформено облекло;
  • Конкурентно и сигурно заплащане, съобразено с опита и личната мотивация на кандидата, с възможност за бонуси при отлична работа;
  • Коректен и лоялен работодател;
  • Бонуси.
ОЧАКВАМЕ ВАШАТА КАНДИДАТУРА С ПРИЛОЖЕНИ:
  • Автобиография, актуална снимка и телефон за контакт !
Одобрените по документи кандидати ще бъдат уведомени на посочените от тях координати и поканени на интервю. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящият подбор. Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специалната защита по смисъла на ЗЗЛД. Фирмата се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма, освен за целите на настоящия подбор.

Средна заплата за сектора


1,480 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за страната изчислена от YOX

минимална

500 лв / месец

максимална

2,650 лв / месец


icon icon icon icon icon


Необходими основни умения

Необходими основни знания

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.