Работа Готвач Студена Кухня в Перник
1 нови обяви за работа
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Готвач
Пълно описание
Задължения:
- Осигурява качествена и навреме издадена храна спазвайки вътрешно фирмените стандарти и инструкции
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите
- Отговаря за правилното приготвяне на храната, като стриктно спазва стандарта за приготвяне и издаване на храна
- Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на ястията, както и външния им вид
- Правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята
- Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място
- Спазва Правилника за вътрешния ред
- Eнергичност
- Организираност
- Опит на подобна позиция-задължителен
- Умение за работа в екип
- Мотивация за работа
- Познаване и прилагане на добрите хигиенни и производствени практики по отношение безопасността на храната и НАССР;
- Атрактивно, справедливо и редовно заплащане, нарастващо спрямо личните качества и постигнати резултати;
- Трудов договор на пълен работен ден;
- 20 дни платен годишен отпуск;
Средна заплата за сектора
1,550 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
50 лв / месец
17,550 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Готвач/готвачка
Готвачите са кулинарни работници, които приготвят и представят храна, обикновено в домашна и институционална среда.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- заявяване на стоки
- съхранение на сурови храни
- следене на пристигането на заявени кухненски стоки
- използване на техники за приготвяне на храна
- обезвреждане на отпадъци
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.