Работа Главен Готвач в Бургас
1 нови обяви за работа
-
Готвач – топла кухня Tърговска компания „Болеро ООД " търси : Глaвен готвач с опит в столово / бързо хранене за гр. Бургас. ИЗИСКВАНИЯ Жел...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ГЛАВЕН ГОТВАЧ - ТОПЛА КУХНЯ
Пълно описание
ИЗИСКВАНИЯ
- Желание за обучение и развитие;
- Бързина, отговорност, дисциплина;
- Умения за работа в екип, мотивация;
- Отговаря за качеството на извършваната работа;
- Извършва приемане и подготовка на хранителните продукти, суровини и полуфабрикати
- Съчетава хранителни продукти по рецептурник и извършва топлинна обработка на хранителните продукти до готови ястия.
- Носи отговорност за спазване на санитарно-хигиенните изисквания.
- Способства за поддържане на работната среда според фирмените стандарти;
- Постоянен трудов договор с Болеро ООД
- Мотивиращо възнаграждение
- Осем часов работен ден- редовна смяна
- Работно облекло
- Работа в мотивиран екип:
- Платено въвеждащо обучение
- Ежемесечни ваучери за храна 200лв.
Кандидатурите ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност. Личните данни, които доброволно предоставяте, се обработват в съответствие със Закона за защита на личните данни за целите на осъществяване на подбор.
Средна заплата за сектора
2,410 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.