Работа Sommelier в Бургас
1 нови обяви за работа
-
Търсим мотивирани и отговорни хора, които обичат да работят в динамична среда и да обслужват гостите ни на морето. Описание на позицията...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Описание на позицията:
- Сервитьор/ка
- Поддържане на ред и чистота в залата
- Обслужване на гостите
- Поддържане на добри отношения с клиентите и колегите
- Отлични комуникационни умения
- Отговорност и професионализъм
- Опит в работа в ресторант или хотелска индустрия ще бъде от полза
- Готовност да работите в екип
- Готовност да работите по график, който включва работа по смени и почивни дни през уикенда и празничните дни
- Конкурентно заплащане и 2% от личния оборот
- Работа в млад и динамичен екип
- Безплатно хранене и напитки по време на работното време
Благодарим Ви за интереса към нашата фирма и се надяваме да се запознаем скоро.
Средна заплата за сектора
1,190 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.