ГРАНД ХОТЕЛС МЕНИДЖМЪНТ ЕНД МАРКЕТИНГ EООД
Гранд Хотелс Мениджмънт енд Маркетинг работа
87 резултата
-
-
1,500 лв - 2,000 лв / месец (нето) от работодател
-
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ГОТВАЧ СТУДЕНА КУХНЯ
Пълно описание
Основни задължения:
- Приготвяне на студени ястия, салати, предястия и десерти съгласно установените стандарти и рецептури;
- Поддържане на високо ниво на хигиена и безопасност на работното място;
- Контрол на качеството на използваните продукти и крайния продукт;
- Организиране на работния процес с цел бързо и ефективно обслужване на блок масата;
- Спазване на вътрешните правила и процедури на хотела.
- Предишен опит на същата или сходна позиция
- Умение за работа в екип и добра комуникация с колеги;
- Внимание към детайлите и прецизност при изготвянето на храната;
- Отговорност, организираност и професионално отношение;
- Желание за развитие в сферата на кулинарията.
- работа в утвърдена фирма в сферата на туризма;
- атрактивно и мотивиращо възнаграждение;
- осигурен транспорт;
- осигурена храна по време на работния ден;
- настаняване за кандидати, които не са от района;
- трудов договор с фирма ГРАНД ХОТЕЛС МЕНИДЖМЪНТ ЕНД МАРКЕТИНГ ЕООД.
Вашите лични данни ще бъдат защитени съгласно Закона за защита на личните данни и ще бъдат използвани само за целите на подбора.
Мнения и оценки от служители
Готвач студена кухня
Готвачът на студена кухня работи под ръководството на главния готвач. Неговите задачи включват производството на студени ястия, като салати, сосове и други. Участва във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в студена. Размразява, измива, почиства и нарязва плодове, зеленчуци, месо, субпродукти и риба.
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.