Работа Хлебар Сладкар в Кюстендил
1 нови обяви за работа
-
1,000 лв - 1,200 лв / месец (нето) от работодател
Геник ЕООД е фирма работеща в областтa на търговията от 1993 г. В момента разполага с четири търговски обекта за хранителни стоки на терито...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Работен режим: 5/2 по график от 08.00 - 17.00 ч. Работно място: сладкарски цех "Сладури", който се намира в гр.Кюстендил, ул.Петър Берон 26 /складова база Тизком/
- са завършили по специалността;
- имат умения за моделиране и/или рисуване;
- са организирани и могат да работят в екип и в динамична среда;
- не разполагат с опит, но имат голямо желание да се учат и развиват в областта.
Фирмата поема ангажимент да покани на интервю само одобрените по документи кандидати!.
Средна заплата за сектора
1,000 лв ~ 1,200 лв / месец
Посочена от работодателя
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Работници по производство на хлебни, сладкарски и тестени изделия
Bakers, pastry-cooks and confectionery makers make various kinds of bread, cakes, and other flour products, as well as handmade chocolate and sugar confectionery. Tasks include - (a) making bread, cakes, biscuits, pastries, pies and other flour products; (b) making handmade confectionery from mixtures of sugar, chocolate and other ingredients, using hand tools and some machines; (c) combining measured ingredients in bowls of mixing, blending or cooking machinery; (d) checking the quality of raw materials to ensure that standards and specifications are met; (e) applying glazes, icings or other toppings to baked goods, using spatulas or brushes; (f) checking the cleanliness of equipment and operation of premises before production runs to ensure compliance with occupational health and safety regulations; (g) monitoring oven temperatures and product appearance to determine baking times; (h) coordinating the forming, loading, baking, unloading, de-panning and cooling of batches of bread, rolls, pastry and confectionery products. Examples of the occupations classified here: - Baker - Chocolate maker - Confectioner - Pastry-cook Some related occupations classified elsewhere: - Cook - 5120 - Bakery products machine operator - 8160 - Bread production machine operator - 8160 - Chocolate production machine operator - 8160
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.