Работа Сервитьор Келнер в Девин
1 нови обяви за работа
-
Новоокриващ хотел в гр. Девин, Хотел "Модър" в Комплекс “АКВАПАРК ПЕРСЕНК”, търси подходящи кандидати за длъжност СЕРВИТЬОР/КА. ОСНОВНИ ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:
- Обслужвaне на клиенти по поставени стандарти за качество.
- Представяне на менюто и помощ при избора на ястия и напитки.
- Внимателно вземане на поръчки и гарантиране, че всички клиентски желания са изпълнени.
- Увереност в работата с касова система и обработка на плащания.
- Поддържане на чистота и ред на работното място.
- Образование/квалификация в областта на туризма – хранене, туризъм
- Професионален опит в ресторант от висока категория се счита за предимство
- Отлични комуникативни умения
- Ползване на английски език на работно ниво
- Способност за работа в забързана среда.
- Умения за работа в екип.
- Трудов договор
- Конкурентно и редовно заплащане
- Гъвкав график и приятна работна атмосфера.
- Възможности за професионално развитие
- Осигурен транспорт/транспортни разходи за кандидати от района
- Осигурено настаняване (за кандидати, живеещи извън Девин и близките населени места)
Средна заплата за сектора
1,350 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.