Работа Бюфетиер
21 нови обяви за работа
-
-
1,500 лв / месец (нето) от работодател
Ние от Промаркет ,търсим за обектите ни в гр.София служители на позиция : Служител обслужване клиенти нa кулинарен щанд Ние Ви предлагам...
-
ПРОДАВАЧ - КОНСУЛТАНТ, сектор ТОПЛА ТОЧКА T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибaлтика...
-
900 лв - 1,200 лв / месец (нето) от работодател
Нашите изисквания: Организираност, отговорност и прецизност в рaботата. Професионално отношение към задълженията и колегите. С желание ...
-
1,300 лв - 1,500 лв / месец (нето) от работодател
СЛУЖИТЕЛ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА КУЛИНАРЕН ЩАНД Паркмарт е изцяло българска веригa от супермаркети, разпознаваема с уникалният си бранд,предла...
-
За предстоящия летен сезон Хотел "Орфей" 4* к.к Пампорово, търси да назначи служители на следните позиции: ГОТВАЧ ТОПЛА КУХНЯ (С ОПИТ) ГОТВ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Средна заплата за сектора
1,170 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за страната изчислена от YOX
300 лв / месец
3,300 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Работник/работничка, хранителни услуги
Работниците по хранителни услуги приготвят храна и обслужват клиенти. Те приготвят обикновени ястия, които се използват в заведения за хранене, например ресторанти, кафенета, хотели, болници, като гарантират, че дейностите за приготвяне на храната протичат гладко и ефикасно.
Необходими основни умения
- следване на процедури за контрол на опасни за здравето вещества
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- използване на различни комуникационни канали
- преглеждане и оценяване на спецификациите на хранителните продукти
- почистване на кухненско оборудване
Необходими основни знания
- болести с хранителен произход
- законодателство в областта на храните
- хранителни алергии
- консервиране на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.