fbpx

Твоят Employer Brand се формира чрез гласовете на служителите

Повечето кандидати за работа прочитат поне 5 отзива за работодателя в интернет, преди да кандидатстват. Разкажи твоята история.

yox women requests employer reviews

Отзиви от твоите служители

Използвай безплатните инструменти на Yox и превърни отзивите от служителите ти в твое предимство

Yox platform campaign for employer reviews request

Поискай отзиви

Създай кампания и поискай отзиви от твоите настоящи служителли

Отговори

Покажи на търсещите работа, че те интересува гласът на служителите

Анализирай

Следи статистиките и анализите и идентифицирай тенденциите

Какво казват служителите

Използвай безплатния инструмент на Yox, за да следиш обратната връзка от твоите бивши и настоящи служители. Отговори и следи как твоята оценка се променя във времето.

yox box for reviews
yox box for featured reviews

Дори негативните отзиви могат да бъдат полезни.

Не се притеснявай от негативни отзиви. Използвай ги, за да покажеш, че компанията се развива и се вслушва в гласовете на служителите си. Безпллатните инструменти на Yox ще ти помогнат в процеса по отговаряне. Не оставяй отзиви без отговор - покажи, че твоята компания се вслушва в гласовете на хората.

Нашите Насоки на Общността

Стотици хиляди търсещи работа разчитат на обективни оценки и мнения за компаниите в мрежата на Yox. Затова ние работим непрекъснато по нашите Насоките на Общността. Можете да докладвате отзиви, които смятате, че не отговарят на условията в насоките.

yox employer rating

Често Задавани Въпроси

Събрали сме някои от често задаваните въпроси. Вижте повече в Yox Help Center.

Yox е публична плаформа с над 150 хил. публични профила на работодатели и над 800 хил. преглеждания на профилите месечно. Всеки бивш или настоящ служител може да остави оценка, която ако отговаря на въведените Насоки на Общността ще бъде публикувана и достъпна на публичния профил на Работодателя. Когато Работодател потвърди безплатния си профил ще  има достъп до оставените отзиви и възможност да отговори или докладва оставения отзив.

Освен отзивите, които потребителите на Yox публикуват свободно в платформата, работодател, който е потвърдил безплатния си профил може да използва функционалността “Заявка на Отзиви” от настоящите си служители. По този начин Работодателят ще може да увеличи броя на оставените отзиви в публичниу му профил. Отзивите ще бъдат маркирани със специален знак – “Verified” – Потвърдени Отзиви. Функционалността позволява електронно изпращяне на покана за оставяне на отзиви до служителите, както и възможността служителите да останат анонимни. 

Всеки работодател, който е потвърдил безплатния си профил може да използва функционалността да докладва оставен отзив, който нарушава Насоките на Общността на Yox. В случай, че Насоките на Общността не са нарушени, ние Ви препоръчваме да отговорите на отзива и да се възползвате от възможността да покажете, че се вслушвате в гласовете на служителите си и, че вашата компания се развива.

Поеми контрола върху първото впечатление, което ти правиш като работодател с Yox