fbpx

Твоят Employer Brand

YOX Employer+ Profile - Getting Started

Добре Дошли в YOX Employer+

Съдържание

Резюме

Вие сте вече част от най-ангажираните работодатели в Yox. Тъй като използвате Yox Employer+ профил в Yox, ние сме насочили всички търсещи информация за вашата компания като работодател в Google или Yox към вашата публична страница за отзиви от служители.  Това означава, че почти всеки, който търси информация за вас в контекста на мнения от служители за работата при вас, ще попадне на вашия профил в Yox. Това е страхотна възможност да покажете най-доброто от себе си!  За да може да бъдем заедно максимално ефективни, следвайте стъпките по-долу.

Започнете с първата стъпка към вашия оптимизиран Yox Профил.

EMPLOYER+ РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#1 Влезте във Вашия Административен Профил

yox-login

За да достъпите вашия административен Работодателски Профил, влезте в https://employer.yox.bg и въведете вашия имейл за достъп. В случай, че влизате за първи път или от нов браузър, въведете и 4-цифрения код, който ще получите на имейла.

#2 Проверете Основната Профилна Информация

В Yox има предварително въведена информация за работодателите от други публични източници. След като влезнете в профила си, можете да проверите дали информацията е вярна и да я допълните или коригирате. Въведете или редактирайте данните за вашия уебсайт, адрес на основен офис, лого, търговска марка и др. 

Check Basic info Yox Employer profile

Важно! При въвеждане на уеб адреса, задължително го изпишете целия, като включите “http://” или “https://”.

#3 Добавете или Актуализирайте Логото, Снимките на Екипа и Офиса и Cover Photo

Защо е важно да добавяте и актуализирате логото и вашите снимки, както на екипа, така и на офиса? Най-бързо развиващите се социални медии разчитат изключително на визуалните елементи, снимки и видеа. Затова и вашето присъствие в Yox, като част от вашата Еmployer Branding стратегия трябва да отговаря на визуалните очаквания на потребителите. Логото и ‘Cover’ снимката на работодател са едни от първите неща, които търсещите работа в Yox виждат и затова е важно да го актуализирате, в случай, че има промяна или в случай, че искате да акцентирате на някои специален повод или събитие, свързано с вашия бранд. Същото се отнася и за снимките на екипа и снимките от офиса ви. Когато служител, който търси мнение за вас, попадне в Yox, наличието на снимки и контекст на работната среда ще повишат, както доверието му, така и ще засилят визуалното възприятие на търсещите работа. Снимките на екипа ще засилят впечатлението от удовлетвореност на служителите, които работят при вас. 

За, да избегнете риска вашето лого да изглежда грозно, безформено и пиксeлизирано, минималният размер на логото ви трябва да бъде минимум 300 x 300 px. Снимката на логото трябва да бъде във формат JPG или PNG.

Перфектният размер на снимката за корица е 1640 x 624 px или подобно съотношение.

Видео

Виж Yox Guide - Добавяне на Лого

Видео

Виж Yox Guide - Добавяне на 'Cover Photo'

#4 Добавете Информация за Награди

Информацията за наградите и признанията може да подчертае уникалните качества на работодателя и да подкрепи работодателския бранд, като го направи по-привлекателен и убедителен за потенциалните служители. За да добавим информация за наградите във вашия публичен профил, както и основен бадж, който да се визуализира до името на компанията ви, ще трябва да ни изпратите имейл с наградите, например за 2023 година. Може да ни изпратите и списък с наградите и за предишни периоди. Ние ще добавим всички награди във вашия публичен профил в Yox. Имейлът ви трябва да съдържа в структуриран вид следната информация:

Име на Награда/Категория/ Година/ Име на институция или Събитие

Еmail: natali.kostadinova@yox.bg

#5 Добавете Информация за Социални Придобивки

Добавянето на информация за социалните придобивки на служителите в профила на компанията може да бъде изключително полезно в контекста на работодателския бранд. Социалните придобивки, като здравна застраховка, пенсионни планове, ваканции и допълнителни осигуровки, са важен фактор при привличането на таланти. Кандидатите често търсят информация за тези предимства, преди да решат да кандидатстват за работа. Включването на социални придобивки в работодателския профил подчертава грижата и ангажимента на компанията към своите служители. Това може да създаде впечатление за здравословна и подкрепяща работна среда.

Изпратете ни списък със социалните придобивки и кратко описание какво представляват. Ние ще добавим всички социални придобивки във вашия публичен профил в Yox. 

Име на Социална придобивка/Описание

Еmail: natali.kostadinova@yox.bg

Видео

Виж Yox Guide - Добавяне на Уебсайт

#6 Добавете Кратко Представяне

Добавете кратко представяне на вашата компания, което да бъде ориентирано към търсещите работа. Тази информация ще помогне на стотиците хиляди хора, които търсят работа или информация за работодателите и ще направи вашия профил по-широко достъпен. Много е важно да представите вашата компания в контекста на работодател!

Добавете/Променете Кратко Представяне

Важно

За максимална ефективност, текстът трябва да е между 100 и 200 думи

#7 Поискайте Отзиви от Служители

Стартирайте Кампания за Отизиви сред Настоящите ви Служители

Тъй като вече използвате Yox Employer+ профил в Yox, ние вече сме насочили всички търсещи информация за вашата компания като работодател в Google или Yox към вашата публична страница за отзиви от служители.  Това означава, че почти всеки, който търси информация за вас в контекста на мнения от служители за работата при вас, ще попадне на вашия профил в Yox. Това е страхотна възможност да покажете най-доброто от себе си! 

Затова в Yox създадохме възможността вие работодателите да поискате настоящите ви служители да оставят анонимно отзиви и оценки. 

от 2023 г. Yox е одобрен доставчик на отзиви за работодатели, като отзивите от служители, освен, че се визуализират със специални ‘Review Snippets’ – ‘звездички’ често се и визуализират  и в Google профилите на работодателя. За да можем да запазим това свое право, моля следвайте инструкциите по-долу:

Профил > Кампании > Нова Кампания> Избери Тип Кампания > Прегледай или Редактирай Текст към Покана Въведи Имейл Адреси на Служители > Изпрати

Видео

Виж Yox Guide - Искане на Отзиви

#8 Прегледайте Отзивите от Служители и Отговорете

Прегледай Отзиви и Оценки и Отговори

Може да прегледате всеки оставен отзив за вашата компания и да отговорите. Всеки отговор се публикува и в публичния ви профил и ще бъде видим от всички посетители в Yox. Отговорът се публикува от името на Компанията.

Профил > Отзиви и Оценки

Профил > Отзиви и Оценки > Избери Отзив > Въведи Отговор > Публикувай

Данните Говорят

64% от търсещите работа са съгласни, че възприятието им за конкретна организация се подобрява, ако видят, че техните работодатели отговарят на отзив, оставен от служител.

#9 Докладвайте Отзив

Докладвайте Отзив, който не отговаря на Насоките на Общността

Всеки отзив и оценка в Yox минава предварително одобрение, като се следи дали те отговарят на Насоките на Общността. Поради огромния брой на отзиви на ден и възможността да се допусне техничсека грешка, ако имате безплатен работодателски профил в Yox, имате възможност да докладвате сами отзиви и оценки, които смятате, че не отговарят на Насоките на Общността на Yox.

Профил > Отзиви и Оценки > Избери Отзив> Натисни Трите Точки Избери Доклайдвай Отзив > Въведи кратък текст описание защо не отговаря на Насоките на Общността > Докладвай

#10 Добавете Избран Отзив - "Featured Review"

Изберете отзив, който мислите, че представя вас като работодател – най-правилно и той ще се показва първи на публичния ви профил в Yox. Този отзив ще бъде първото впечатление за вас като работодател.

Добавете/Променете Избран Отзив, който да се вижда първи от търсещите работа

Профил > Отзиви и Оценки > Избери Отзив> Добави като Избран Отзив Потвърди

Данните Говорят

Около 85% от търсещите работа проучват отзивите и оценките на работодателя, когато решават да кандидатстват за конкретна работа. Средно се прочитат по 4 мнения.

Свържете се с вашия личен агент в Yox  – natali.kostadinova@yox.bg; +359894266616

Comments are closed.