fbpx

Твоят Employer Brand

YOX eGuide

Вашето Ръководство за YOX Employer Hub

Съдържание

Резюме

Независимо дали вече имате потвърден профил, тези насоки ще ви помогнат да постигнете максимална ефективност като Работодател чрез страницата си в Yox.  Стотиците хиляди хора месечно търсят информация за работодателите в Yox, затова е важно да поемете контрола върху вашия публичен профил. Вижте колко преглеждания имате в Yox и как ви откриват като работодател.

Чрез Yox ще може да увеличите многократно броя на качествените ви кандидати по вашите обяви за работа и да изградите или доразвиете вашия Employer Brand.  Само следвайте стъпките по-долу и вашият профил ще бъде автоматично оптимизиран за максимално разпространение измежду по-голям кръг хора, които търсят работа. 

Започнете с първата стъпка към вашия оптимизран Yox Профил.

БЕЗПЛАТЕН РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#1 Влезте във Вашия Профил

yox-login

Yox ще одобри заявка за достъп до профил на всеки член на екипа на работодател, като например представител от отдел Маркетинг, Човешки Ресурси, Бизнес Развитие или Адиминстрация, включително управител или друг представляващ.

#2 Проверете Основната Профилна Информация

В Yox има предварително въведена информация за работодателите от други публични източници. След като влезнете в профила си, можете да проверите дали информацията е вярна и да я допълните или коригирате. Въведете или редактирайте данните за вашия уебсайт, адрес на основен офис, лого, търговска марка и др. 

Check Basic info Yox Employer profile

#3 Добавете или Актуализирайте Лого

Логото на работодател е едно от първите неща, които търсещите работа в Yox виждат и то е асоциирано с всички обяви за работа, класации и други списъци, където се появава работодателя в Yox.

Добавете/Променете Лого

Профил > Снимки > Натиснете Логото > Изберете Снимка и я Придърпайте в Полето

upload profile photo yox

За, да избегнете риска вашето лого да изглежда грозно, безформено и пиксeлизирано, минималният размер на логото ви трябва да бъде минимум 300 x 300 px. Снимката на логото трябва да бъде във формат JPG или PNG.

Видео

Виж Yox Guide - Добавяне на Лого

#4 Добавете Търговско Име - Brand

Често юридическото наименование на фирмата се различава от името, с което компанията е популярна. Често това име е още и търговска марка на фирмата.

Въведете името на вашия бранд, с който компанията е популярна публично. Може да въведете тексът, както на латиница, така и на кирилица, в зависимост от спецификата на вашата търговска марка. Вашият публичен профил ще бъде актуализиран до 60 мин.

Добавете/Променете Търговска Марка - Brand

Профил > Информация > Име > Въведете Име > Приложи

#5 Добавете Адрес на Основен Офис

Въвеждането на адреса на основния ви офис в Yox ще ви помогне да оптимизирате вашия профил и да увеличите посещенията си с около 25%.

Добавете/Променете Адрес на Основен Офис

Профил > Информация > Местоположение > Въведете Адрес, Име на Сграда, Етаж, Офис, Град  > Добави

Видео

Виж Yox Guide - Добавяне на Адрес

#6 Добавете Уебсайт

Дабавете уеб страницата на вашата компания, за да бъде публично достъпна до потребителите на Yox.

Добавете/Променете Уебсайт

Профил > Информация > Уебсайт > Въведете Адреса > Приложи

Важно! При въвеждане на уеб адреса, задължително го изпишете целия, като включите “http://” или “https://”.

Видео

Виж Yox Guide - Добавяне на Уебсайт

#7 Добавете Кратко Представяне

Добавете кратко представяне на вашата компания, което да бъде ориентирано към търсещите работа. Тази информация ще помогне на стотиците хиляди хора, които търсят работа или информация за работодателите и ще направи вашия профил по-широко достъпен.

Добавете/Променете Кратко Представяне

Профил > Информация > Кратко Представяне > Въведете Текст > Приложи

#8 Добавете Снимки

Добавете най-добрите снимки, които показват вашия екип, офис или производство, и култура.  Покажете ежедневните си дейности, както и специалните си поводи като фирмени събития, пикници, каузи, дни на общественополезен труд или фирмени тържества. Използвайте снимки, за да дадете на вашия идеален кандидат поглед към вашата компания, за да може да си представи себе си като служител при вас.

Данните Говорят

Работодателите, които имат качени снимки на Работодателския си Профил получават 3 пъти повече кандидати за работа.

Добавете/Редактирайте Снимки от Офиса/Производството

Профил > Снимки > Снимки от Офис> Добави > Придърпай Снимките в Прозореца

Добавете/Редактирайте Снимки на Екипа

Профил > Снимки > Снимки на Екипа> Добави > Придърпай Снимките в Прозореца

СПЕЦИАЛЕН РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#9 Добавете Снимка на Корицата - "Cover Photo"

Основната снимка на профила ви – “cover photo” e на практика банер, който стои най-отгоре във вашия профил. Това е първото, което хората виждат за вас – това е първото впечатление. Това е вашата  възможност веднага да грабнете вниманието на търсещите работа или информация за вас като работодател. В допълнение, снимката на корицата се вижда и в обявите ви за работа, което създава много по-засилено взаимодействие на търсещите работа с вашите обяви за работа.

Добавете/Редактирайте Основна Снимка на Корица - 'Cover Photo'

Профил > Снимки > Кликни върху Снимката> Избери снимка > Придърпай Снимката в Прозореца

yox employer profile profile photo change

Перфектният размер на снимката за корица е 1640 x 624 px или подобно съотношение.

Видео

Виж Yox Guide - Добавяне на 'Cover Photo'

БЕЗПЛАТЕН РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#10 Поискайте Отзиви от Служители

Стартирайте Кампания за Отизиви сред Настоящите ви Служители

Всеки втори кандидат за работа проверява мненията за работодателя в интернет преди да реши дали да кандидатства по обявена работна позиция. Едновременно с това няма легитимно място в интернет, където хората могат да получат обективна информация за работната среда.

Затова в Yox създадохме възможността работодателите да поискат настоящите им служители да оставят анонимно отзиви и оценки. 

Профил > Кампании > Нова Кампания> Избери Тип Кампания > Прегледай или Редактирай Текст към Покана Въведи Имейл Адреси на Служители > Изпрати

Видео

Виж Yox Guide - Искане на Отзиви

БЕЗПЛАТЕН РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#11 Прегледайте Отзивите от Служители и Отогворете

Прегледай Отзиви и Оценки и Отговори

Може да прегледате всеки оставен отзив за вашата компания и да отговорите. Всеки отговор се публикува и в публичния ви профил и ще бъде видим от всички посетитители в Yox. Отговорът се публикува от името на Компанията.

Профил > Отзиви и Оценки

Профил > Отзиви и Оценки > Избери Отзив > Въведи Отговор > Публикувай

Данните Говорят

64% от търсещите работа са съгласни, че възприятието им за конкретна организация се подобрява, ако видят, че техните работодатели отговарят на отзив, оставен от служител.

БЕЗПЛАТЕН РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#12 Докладвайте Отзив

Докладвайте Отзив, който не отговаря на Насоките на Общността

Всеки отзив и оценка в Yox минава предварително одобрение, като се следи дали те отговарят на Насоките на Общността. Поради огромния брой на отзиви на ден и възможността да се допусне техничсека грешка, ако имате безплатен работодателски профил в Yox, имате възможност да докладвате сами отзиви и оценки, които смятате, че не отговарят на Насоките на Общността на Yox.

Профил > Отзиви и Оценки > Избери Отзив> Натисни Трите Точки Избери Доклайдвай Отзив > Въведи кратък текст описание защо не отговаря на Насоките на Общността > Докладвай

СПЕЦИАЛЕН РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#13 Добавете Избран Отзив - "Featured Review"

Изберете отзив, който мислите, че представя вас като работодател – най-правилно и той ще се показва първи на публичния ви профил в Yox. Този отзив ще бъде първото впечатление за вас като работодател.

Добавете/Променете Избран Отзив, който да се вижда първи от търсещите работа

Профил > Отзиви и Оценки > Избери Отзив> Добави като Избран Отзив Потвърди

Данните Говорят

Около 85% от търсещите работа проучват отзивите и оценките на работодателя, когато решават да кандидатстват за конкретна работа. Средно се прочитат по 4 мнения.

БЕЗПЛАТЕН РАБОТОДАТЕЛСКИ ПРОФИЛ

#14 Прегледайте Вашите Обяви и Кандидати за Работа

Прегледайте обявите за работа и кандидатите

Yox събира информация за обявите за работа на всички работодатели, които имат обявени актуални работни позиции към момента. Информацията се събира чрез ATS доставчици, платформи за работа и кариерните страници на работодателите, като се обновява автоматично. 

Автоматичните обяви за работа са безплатни за работодателите и търсещите работа, и се събират ежедневно с цел да се разшири възможността търсещите работа да намерят най-подходящата за тях работа.

За да видите вашите кандидати за работа, следвайте стъпките:

Профил > Обяви > Избери Обява > Прегледай Кандидати > Отбележи Статус или Изтегли Автобиография

Comments are closed.